Poze Juvelnic Guru Carp Match 3m

 
 
Pin It


Juvelnic Guru Carp Match 3m

Cod: A2.GU.GKN3

Pret: 371,80 RON

Disponibil in 1-2 zile de la comanda

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Juvelnicele Guru vin în gama de 2.5m Silver Match, 3m Carp Match, sau 4m International Match, cu modele pentru a acoperi o gamă largă de situații și specii, fiind concepute pentru a rezista multe sezoane.

Inelele sunt dimensionate pentru a se asigura că se întind în mod corespunzător și există un manșon extern pentru a proteja plasa de uzură în jurul inelelor, una dintre zonele pe care în mod tradițional, a fost întotdeauna cea mai slabă și mai întâlnită în astfel de situaţii.

O plasă super moale, prietenoasă cu peştele a fost folosită, astfel încât puteți păstra captura cât mai mult posibil, cu un finisaj de culoare închisă.

Un inel superior de dimensiuni considerabile a fost folosit pentru a face la fel de ușor și rapid, a punerea peștelelui în plasă, iar filetul ajută la adaptarea poziţiei lui în orice unghi pentru o poziționare perfectă. Când vine vorba de preluarea capturii la finalul partidei, inele mai mici (în partea de jos) vă permit să trageți inele unul prin celălalt pentru a ajuta pentru a scoate peștele afară pentru cântărirea în sau eliberare.

0733027744 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri , 09:00-18:00

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Mincioage, juvelnice, saci pastrare si saltele primire

Producator: Guru

Cod produs (SKU): A2.GU.GKN3