Poze Mulineta Daiwa Prorex Xr 2500RA

 
 
Pin It


Mulineta Daiwa Prorex Xr 2500RA

Cod: D.10603.250

Pret: 1.151 RON

Disponibil in 1-2 zile de la comanda

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Cu noile mulinete Prorex XR veţi fi un adevărat maestru la fiecare drill şi vă veţi folosi de cele mai bune tehnologii japoneze dezvoltate de DAIWA.
Grație construcției Mag Sealed, pătrunderea particulelor de apă și praf pe lângă axul principal este aproape complet eliminată - perfect pentru pescuitul în mare și în ape salmastre.
Mag Sealed asigură o durată de viață mai mare a mulinetei, chiar și în sarcini extreme. Angrenajul Digigear II în combinație cu cei 8 rulmenti cu bile CRBB asigură bună funcționare permanentă și cea mai mare rezistenţă în timpul drill-ului. Acoperirea specială de suprafaţă -“fără vopsea“- care se aplică la toate mulinetele de spinning Prorex, previne coroziunea corpului de aluminiu și elimină pericolul exfolierii vopselei.
Air Rotor patentat, reduce rezistența în timpul funcţionării pe recuperare, optimizează echilibrul și, în plus, reduce greutatea mulinetei.
Noul sistem de frânare ATD asigură o putere de frânare optimă și elimină rezistența uzuală inițială mai mare la şoc. În special pentru utilizarea firelor textile, tamburul de aluminiu a fost echipat cu un inel de cauciuc, care împiedică alunecarea firelor textile în sarcină.
Dimensiunea 3020 a fost proiectat special pentru utilizarea firelor textile - tamburul semi-adânc are o capacitate de 200m de fir textil de 0,20mm (0,20mm J-Braid).
Dimensiunea 2500 a fost gândită special pentru o transmisie mai bună a puterii pe recuperare. Un corp de dimensiunea 3000 este combinat cu rotorul și tamburul de dimensiunea 2500. Datorită angrenajului mai mare, la dimensiunea 3000, puterea la recuperare este mai mare semnificativ, în comparație cu convenționalele mulinete de mărimea 2500(cu până la 40%!).
Mânerul din aluminiu este ferm ataşat la corpul mulinetei și este rezisten la sarcini mari și perfect sigilat.

► Carcasă MAGSEALED®
► Corp mulinetă aluminiu HARDBODYZ®
► AIR ROTOR®
► AIR BAIL®
► 8 rulmenţi bilă „CRBB®“
► Sistem de frânare ATD®
► DIGIGEAR® II
► Infinite Anti-Reverse®
► Discuri de frână din carbon
► Aşezare încrucişată a firului pe tambur - Cross Wrap®
► Galet Twist Buster® II
► Tambur aluminiu ABS® II
► Tambur rezervă aluminiu
► Manivelă aluminiu
► Buton manivelă de EVA

Specificatii:
Tip mulineta: frana frontala
Marime: 2500
Capacitate tambur: 190/0.25 mm / m
Număr rulmenţi: 8
Raport de recuperare: 5.6:1
Recuperare pe tura manivelă: 84 cm
Greutate: 285 gr

0733027744 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri , 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Mulineta Rapitor

Producator: Daiwa

Marime Tambur: 2500

Cod produs (SKU): D.10603.250